ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mcdonalds nya superlansering – megahinkar med 48 Mcnuggets

Hugo Ewald · 25 Nov 2015
Uppdaterad 25 Nov 2015

Foto: Mcdonalds Japan


I en speciell kampanj som McDonalds lanserar tillsammans med popgruppen NGT48 går det under en begränsad tid att köpa hinkar som innehåller inte mindre än 48 Chicken Mcnuggets.

klar

Artikellänk är kopierad

I ett försök att samla så många Chicken Mcnuggets i samma hink som möjligt har Mcdonalds i Japan lanserat en kampanj som innebär att du kan köpa 48 stycken nuggets i en stor hink. Det är mycket, även om du i USA sedan tidigare kan köpa lådor med 40 nuggets i, som Kotakuskriver.► LÄS MER: Nu kan du boka bord och bli serverad på McDonalds

Kampanjen äger bara rum i prefekturen Niigata, och är ett samarbete med popgruppen NGT48 – som i Japan skämtsamt brukar kallas Nugget48. Kampanjen är begränsad, och de som får tag på de eftertraktade hinkarna får också ett idolkort på någon av medlemmarna i NGT48.

Kampanjen kommer att äga rum på 38 restauranger i Niigata, och påbörjas den 1 december, skriver McdonaldsJapan i ett pressmeddelande.► LÄS MER: Nej, McDonald’s serverar inte människokött

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro