ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

McDonalds-restaurang visade porr för matgäster

Karolina Skoglund · 10 Dec 2014
Uppdaterad 10 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

”En cheeseburgare och lite porr tack”. Den beställningen hade kunnat vara korrekt om man befunnit sig på en McDonaldsrestaurang i Schweiz.

Ett McDonalds i kommunen Zuchwil, Schweiz, etablerade för en tid sedan videoskärmar som var tänkta till att visa en sportkanal för sina kunder. Det de inte tänkte på var att kanalen visade porr nattetid – när restaurangen fortfarande hade öppet, skriver The Mirror.

Innan personalen upptäckte hann det därför sändas porr inför förvånade matgäster. – Vi var bara en grupp män så det var ingenting vi brydde oss om, men vad som skulle ha hänt om det var en familj i restaurangen under den tiden? säger Dien Steffen Reiniger, som befann sig på restaurangen när de visade porr, till The Mirror. 

McDonalds säger nu att de anställda inte har kanalen på längre men att anställda ibland sätter på den för att ”tillfredsställa kunder”. De ber också om ursäkt för det inträffade. – Om våra anställda inte omedelbart insett vad som pågått är det eftersom de koncentrerat sig på våra kunder och sitt arbete, säger McDonald’s taleskvinna Aglae Strachwitz. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro