ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Med Spillnot No-spill slipper du spilla kaffe

Aron · 3 Okt 2011
Uppdaterad 3 Okt 2011
Kaffemaskin

Kaffemaskin


klar

Artikellänk är kopierad

Kaffemaskin under skrivbordet
Kaffemaskin under skrivbordet

Kaffemaskinen är aldrig långt borta, förutom på väg tillbaka med en het kopp kaffe i näven. Då är det lätt att stressnivån ökar och du riskerar spilla ner dig själv. Med Spillnot No-spill slipper du dessa problem.

Det är en sinnrikt konstruerad kopphållare som balanserar koppen och minimerar risken för spillolyckor – enbart genom att ta hänsyn till gravitation och centripetalkraft.

På Metros redaktion är problemet inte lika aktuellt då redaktionens maskin bara till hälften fyller kaffekopparna. Desto mer aktuellt kan det vara för de giriga få som dubblar sin ranson.

Här på webben är problemet ännu mer obefintligt eftersom ingen behöver promenera med sitt kaffe. Webbens nyhetschef Tomas Lundin har gömt en kaffemaskin under sitt skrivbord för att slippa det blaskiga kaffe som resterande redaktion häller i sig.

Oroa er inte, det finns ingen pennalism eller kontorshierarki dold i denna kaffegömma. Det är fritt fram, tror jag åtminstone, jag dricker inte kaffe själv, för alla redaktionsmedlemmar att köpa sig in i lyxkaffet.

Intresset är förvånansvärt lågt.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro