ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Media invaderade Ockelbo

Ann Hagman och Jenny Sköld · 24 Feb 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Media har samlats utanför Daniel Westlings föräldrahem i Ockelbo.

Media har samlats utanför Daniel Westlings föräldrahem i Ockelbo. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Ett gigantiskt mediauppbåd är på plats på den lilla orten Ockelbo norr om Gävle, där kronprinsessans pojkvän Daniel Westling växt upp. Metros reporter Ann Hagman på plats.

– Här är fler journalister än invånare just nu. Många verkar tycka att det är lite knäppt att göra en så stor grej av det, säger hon till Metro.se.

Kommunstyrelsen ordförande Magnus Jonsson (s) höll en kort presskonferens för de journalister som stod och trampade i den blivande prinsens hemstad.

– Vi är mycket stolta och önskar Daniel och Victoria lycka till. Vi kommer inte att arrangera något särskilt firande utan vill att de ska kunna komma hem hit och få vara i fred. Jag vill att vi ska ha samma relation som tidigare, sa han.

Metro träffade unga reportrar från skoltidningen En spänn som blev rikskänd sedan de lyckats få den första exklusiva intervjun med Daniel Westling, sedan hans relation med kronprinsessan blivit känd.

Hanna Malmström, 14, var inkallad från sportlovet för att göra intervjuer med pressfolket på stan.– Jag hoppas verkligen på en ny intervju, säger hon och nästan hoppar nästan på stället av iver, säger hon till Metro.

Metro har ännu inte lyckats få tag på Daniel Westlings föräldrar, som bor kvar i barndomshemmet i byn. Pappan är socialchef i kommunen.

klar

Artikellänk är kopierad

Ann Hagman och Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro