ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mejlstorm mot moderat efter uttalande om skattesänkningar

Gustaf Eriksson · 20 Sep 2013
Uppdaterad 20 Sep 2013
Mejlstorm mot moderat efter uttalande om skattesänkningar

Mejlstorm mot moderat efter uttalande om skattesänkningar Foto: Facebook/Skärmdump


Moderate riksdagsledamoten Jan Ericson sa i tv att han inte fått så många mejl från människor som är kritiska till regeringens skattesänkningar. Det bestämde sig anhängare till Medelklassupproret att ändra på.

klar

Artikellänk är kopierad

"Jag har ju inte fått några större mängder mejl i min mejlbox från människor som tackar nej till en skattesänkning."

Det sa den moderate riksdagsledamoten Jan Ericson i SVT:s "Debatt" på torsdagskvällen. Under fredagen är det sannolikt att han har ångrat sin formulering. 

En kvinna postade en uppmaning om att fylla Ericsons mejl på Facebook-sidan tillhörande Medelklassupproret, som protesterar mot skattesänkningarna. Inlägget spred sig som en löpeld. 

Tidigt på fredagseftermiddagen har nästan 200 personer kommenterat och berättat att de har mejlat riksdagsledamoten. 

Metro har sökt Jan Ericson på telefon, utan resultat. Han svarar heller inte på mejl, av en anledning som kanske är lätt att förstå.

På sin blogg skriver Ericson att han efter debatten fått "en handfull" mejl från människor som tackar nej till ett femte jobbskatteavdrag.

Personerna som mejlat har "uppenbarligen socialistiska värderingar", enligt Jan Ericson: " Jag får annars betydligt oftare mail från människor som tycker att det är svårt att få ekonomin att gå ihop och som tycker att sänkta skatter är en av flera viktiga saker."

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro