ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Melody Club ordnar förfest inför Melodifestivalen

Conny Emmelin · 23 Feb 2011
Uppdaterad 23 Feb 2011
Vilka: Melodifestivalaktuella Melody Club. Var: Babel, Spångatan 38 i Malmö. När: 24/1 klockan 20 – på scenen 22. Pris: Fri entré. Ålder: 18 år.

Vilka: Melodifestivalaktuella Melody Club. Var: Babel, Spångatan 38 i Malmö. När: 24/1 klockan 20 – på scenen 22. Pris: Fri entré. Ålder: 18 år. Foto: Scanpix


Melodifestivalaktuella Växjöbandet bjuder in till konsert 24/2. Glamrockarna plockar fram greatest hits från de senaste tio åren.

klar

Artikellänk är kopierad

Det blir en fullspäckad vecka för Växjöbandet Melody Club. Ljusrepetitioner, intervjuer och slutligen framträdande på Melodifestivalens deltävling i Malmö Arena. För att bryta av i all hets ska bandet göra det de är vana vid – en klubbspelning på Babel i Malmö. – Mitt i all karusell ville vi göra något som vi känner igen oss i. Så vi bestämde oss för att bjuda på en konsert, det blir som en förfest till Melodifestivalen, säger bandets sångare Kristofer Östergren. De senaste veckorna har varit minst sagt hektiska för Kristofer Östergren och hans Melody Club. Melodifestivalförberedelser, ny platta som släpps nästa vecka och dessutom har sångaren Kristofer blivit pappa igen. – Under första deltävlingen var jag på BB. Det är mycket nu och svårt att hinna med, säger han. Dessutom fick gitarristen Erik Stenemo i måndags en järnbalk över foten på repetitionen inför lördagens framträdande. Men det ska troligen inte påverka framträdandet på lördag eller gratisspelningen på Babel i morgon. Då ska glamrockarna från Växjö bjuda Malmöpubliken på lite greatest hits från de senaste tio åren och nya alster från nya plattan ”Human harbour” som kommer nästa vecka. Däremot lär de inte spela festivallåten ”The hunter” som Östergren beskriver som en popexplosion. – Den skrevs ett halvår innan Christer Björkman hörde av sig och frågade om vi ville vara med. Den är väldigt direkt och definitivt upptempo, säger han.Vad har ni för förhoppningar inför Melodifestivalen? – Vi går alltid in med höga ambitioner. Självklart siktar vi på att vinna. Och vi hoppas att en ny publik ska upptäcka oss, det är ju ett ganska bra tillfälle att spela vår nya singel, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Conny Emmelin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro