ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metallica ställde in spelningen i Globen

Anneli Wikström · 8 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Metallica ställde i går in sin spelning i Globen. Sångaren James Hetfield hade blivit magsjuk och uppsökt sjukhus, enligt Aftonbladet. Men Hetfield sågs lämna sjukhuset redan klockan 22.28

Hur sjuk var han egentligen?– Jag kan tyvärr inte lämna några detaljer. Jag känner själv inte till dem. Vi tittar nu på nya datum i maj för en ny konsert i Stockholm, säger Carolina Setterwall på Live Nation.

På lördagen spelade Metallica i Globen i Stockholm och hyllades. Under söndagen såg tusentals fans fram emot nästa spelning men de fick vända och åka hem igen. En timme innan konsertens start meddelades det att den var inställd eftersom Metallicas sångare James Hetfield insjuknat, skriver Expressen.se. Enligt tidningen fick han föras till sjukhus men det finns inga uppgifter om sjukdomen är allvarlig.

Metallica beklagar på Globens hemsida att konserten fick ställas in men de utlovar också en ny konsert i Globen innan sommaren. Man uppmanar därför alla att behålla sina biljetter som kommer att gälla som inträde vid det nya datumet.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro