ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro avslöjar: Alicia Keys till Way Out West

Emma Björkman · 13 Jun 2013
Uppdaterad 13 Jun 2013

Way Out West fyller på med två tunga bokningar. Metro kan i dag berätta att världsstjärnan Alicia Keys kommer till Slottsskogen. Även r’n’b-sångaren Miguel är klar för en spelning på festivalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix/arkiv

Way Out West fortsätter att fylla på sin lineup med mindre än två månader kvar till den sjunde upplagan av festivalen. Nu är det klart att r'n'b–stjärnan Alicia Keys och artisten Miguel kommer till Slottsskogen i Göteborg. – Alicia Keys är en av världens just nu största artister. Så det är absolut en av våra största bokningar någonsin, säger Joel Borg, pressansvarig på festivalarrangören Luger.  Miguel har tidigare i vår varit förband till Alicia Keys inför hennes konserter i Storbritannien under turnén ”Set the world on fire”. Inför de spelningarna hyllade hon honom för hans ”unika stil” och sa att hans framtid ser ljus ut.  Miguel gjorde sitt intåg på musikscenen med debutalbumet ”All I want is you” 2010 och följde upp det med ”Kaleidoscope dream” i höstas. Han har redan fem Grammynomineringar i ryggen och i år plockade han hem en Grammyvinst för årets bästa r’n’b-låt med singeln ”Adorn”. Men han ligger i lä jämfört med Alicia Keys – stjärnan har vunnit 14 Grammy awards men så släppte hon sitt första album ”Songs in a minor” redan 2001. Sedan dess har hon kommit med en lång rad hits som ”Empire state of mind (part II) Broken down”, ”Try sleeping with a broken heart” och ”Girl on fire”.  Hon släppte senast albumet ”Girl on fire” i november förra året. Fler bokningar till Way Out West är att vänta.  – En hel del faktiskt. Plus filmer och lite annat bra. Men de stora penseldragen är nu klara och uppladdningen inför årets festival kan börja på riktigt, säger Joel Borg.

Foto: All Over Press
klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro