ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro blir mediapartner till talangtävlingen Self Made

Metro · 8 Mar 2017
Uppdaterad 8 Mar 2017
Ash Pournouri ligger bakom talangtävlingen, där Metro kliver in som mediapartner.

Ash Pournouri ligger bakom talangtävlingen, där Metro kliver in som mediapartner. Foto: Gustav Gräll


Intresseanmälningarna till Self Made, världens första digitala talangtävling, öppnades i måndags. Nu står det klart att Metro blir mediapartner till tävlingen.

klar

Artikellänk är kopierad

Self Made, den digitala talangtävlingen, beskrivs som ett nytt universum för framtidens talanger och deras fans av utvecklaren Ash Pournouri.

Pournouri, hjärnan bakom DJ-succén Avicii, är nöjd över att få Metro som mediapartner.

– Att ha med en partner som visar stort engagemang är helt rätt med tanke på att vi vill att användarna ska få så mycket uppmärksamhet det bara går. Dessutom är Metro ett starkt varumärke som verkligen vill satsa och engagera på den digitala plattformen, säger han.

Self Made är inte som alla andra talangtävlingar. Det finns ingen jury som bedömer deltagarna, utan vinnaren utses av fansen och tittarna efter en omröstning på internet.

– Själva jakten är inte det viktiga, utan att det är ett demokratiskt system, där fansen har beslutsmakten. Det känns som det funnits ett jättebehov för en sådan plattform, säger Ash Pournouri.

Du kan följa tävlingen på Kanal 5 och Dplay, men också på de digitala plattformarna Instagram, Facebook, Snapchat och Musically. Self Made har dessutom en egen plattform, där du kan följa tävlingen.

– Hela Self Made-konceptet ligger helt i linje med hur vi ska utveckla vår mediekoncern. Vi kommer att ligga i framkant i den digitala utvecklingen och tror starkt på att gå mot ett livsstilskoncept, säger Metros ordförande Christen Ager-Hanssen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro