ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro Esport teamar upp med Dreamhack för sommarens lan-fest

Metro · 13 Jun 2018
Uppdaterad 13 Jun 2018

Bara några få dagar kvar. Sen slår portarna än en gång upp till nördfesten i Jönköping – Dreamhack Summer.

klar

Artikellänk är kopierad

Precis som under vinterupplagan av Dreamhack förra året är Metro Esport stolt mediepartner för evenemanget som betytt mycket för framväxten av den svenska gamingkulturen.

– Vi är mycket glada att återigen presentera Metro Esport som mediapartner till sommarfestivalen. Årets festival är fylld med innehåll. Esport i världsklass där 3,5 miljoner kronor står på spel, livemusik med Rebecca & Fiona, ett megastort utomhusområde, prova på nya ”Call of Duty Black Ops 4” och träffa dina vänner och idoler från nätet, säger Tomas Lyckedal på Dreamhack.

Metro Esport – nu med egen monter

Samarbetet innebär att du på Metro Esports sajt och kanaler får det senaste nyheterna från tävlingarna, läsa om intressanta profiler och se vad som händer på festivalgolvet. En stor nyhet för i år är att Metro Esport kommer att ha sin egen monter.

– Att samarbeta med Dreamhack under sommarfestivalen är stort. Det är det ultimata uttrycket för passion när tusentals personer, från Sverige och världen över, samlas kring sitt gemensamma intresse. Schemat späckat och vi på Metro Esport ska göra allt för att ge er läsare och tittare den ultimata inblicken. I år kommer vi också att finnas på golvet i Metro Esports egen monter i D-hallen. Kom förbi och säg hej, säger Metro Esports redaktör Erik Glanell.

Intressanta profiler i podcast

Förutom klassiska artiklar och videoinslag kommer Metro Esport även att spela in en podcast i montern under Dreamhack Summer. Bland gästerna finns flera spännande personligheter inom esporten. Dreamhack och Metro Esport är med andra ord en riktigt grym kombo.

– Om Metro Esport och Dreamhack var en duo i Super Smash Brothers hade Adam ”Armada” Lindgren och brorsan Andreas ”Android” Lindgren inte haft en chans, säger Erik Glanell.

<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro