ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro får ny digital kostym

Linnéa Borgert · 30 Mar 2017
Uppdaterad 30 Mar 2017
Jenny Hedelin, projektledare för affärsutveckling på Metro, säger att omgörningen av Metros sajt kommer att pågå löpande under året.

Jenny Hedelin, projektledare för affärsutveckling på Metro, säger att omgörningen av Metros sajt kommer att pågå löpande under året. Foto: Hugo Ewald


I dag möts läsarna av en helt ny look på metro.se. Hela re-designen har skett internt av Metros art directors och programmerare. “De nya ägarna har ett mycket tydligt digitalt fokus, säger Jenny Hedelin, projektledare för affärsutveckling på Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Investmentbolaget AB Custos tog över Metro för sex veckor sedan. Det blev startskottet för ett omfattande förändringsarbete, vilket bland annat innebar att ta designen av metro.se till en ny nivå. Syftet är att göra sajten till en attraktivare digital plattform för både våra läsare och annonsörer.

– Mot bakgrund av att Metros nya ägare har ett mycket tydligt digitalt fokus på verksamheten var en re-design av metro.se ett prioriterat område redan från start – och det är ett jobb som kommer att pågå löpande under året. Detta är samtidigt en mycket viktig del av den nya affärsutvecklingsplanen för Metro framöver, säger Jenny Hedelin, projektledare för affärsutveckling på Metro.

Metro.se byggdes om från grunden under 2016 och vid årsskiftet stod den nya plattformen kvar. Re-designen och arbetet med att göra om sajten har skett internt av Metros egna programmerare och art directors.

Christen Ager-Hanssen, Metros styrelseordförande, är nöjd med den nya sajten.

– Jag är djupt imponerad över hur snabbt och effektivt arbetet med att ta fram en helt ny design av metro.se har gått. Kompetensen och flexibiliteten inom Metros väggar är helt klart mycket hög vilket känns tryggt med tanke på det förändringsarbete som nu ligger framför oss, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnéa Borgert
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro