ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro fyller fjortis

metro.se · 12 Feb 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LÄSA MER OM METROS HISTORIA

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LÄSA MER OM METROS HISTORIA


klar

Artikellänk är kopierad

Trogna Metroläsaren Sofia Malm uppvaktas av chefredaktör Per Gunne i tunnelbanan. I 14 år har kärlekshistorian mellan tidningen och läsarna pågått.
Trogna Metroläsaren Sofia Malm uppvaktas av chefredaktör Per Gunne i tunnelbanan. I 14 år har kärlekshistorian mellan tidningen och läsarna pågått.Foto: Lotta Imberg

Här är den – Metros korta historia i förstasidor. Det är en märklig resa: från en idé som alla skakade på huvudet åt till Sveriges och världens största tidning – på 14 år.De som var med minns motståndet som fanns mot Metro i början, och den kritik som kom från konkurrenterna. Det var många som gärna spydde galla över den ovälkomna uppstickaren.– Men historien har gett oss rätt. Det går att kombinera gratis med kvalitet. Det ser vi på många områden i dag, inte minst på nätet, säger Metros chefredaktör Per Gunne.Under de senaste åren har tidningen Metro gått från att vara en kort nyhetssammanfattning till att vara en mer komplett tidning.– I dag står vi oss väl mot de stora betaltidningarna. Vi satsar på att ständigt utveckla tidningen. Vi lyssnar på läsarna, säger chefredaktören Per Gunne.

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro