ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro On Stage-artisterna i Melodifestivalen: "Stort steg"

Emma Björkman · 21 Feb 2013
Uppdaterad 21 Feb 2013
Metro On Stage-artisterna i Melodifestivalen: "Stort steg"  Ulrik Munther och Lucia Piñera.

Metro On Stage-artisterna i Melodifestivalen: "Stort steg" Ulrik Munther och Lucia Piñera. Foto: Linnea Svensson Arbab


Ulrik Munther och Lucia Piñera har båda varit i final i Metro On Stage. På lördag tävlar de mot varandra i Melodifestivalen.

klar

Artikellänk är kopierad

För fem år sedan kom Ulrik Munther på silverplats i Metro On Stage. Förra året gjorde han debut i Melodifestivalen och kom på tredje plats med sin låt ”Soldiers”. I år är han och låten ”Tell the world I’m here” favorittippade av Svenska spel som gett honom oddsen 1,35. – Det är roligt men jag går inte runt och funderar så mycket på det. Det är roligt att folk tror på mig men de flesta har inte hört låten så det finns inte så mycket säga än så länge, säger Ulrik Munther, 19.Hur tror du att det går i på lördag?– Det kan gå hur som helst. Men jag tycker att jag har en stark låt och tror att det kommer att bli jättebra men sedan får man se hur långt man går, säger han. 

Lucia Piñera, 18, gick till final i Metro On Stage 2011 och gör debut i Melodifestivalen med låten ”Must be love”. – Det känns kul att jag har varit med i Metro On Stage och nu är jag här. Det är ett stort steg jag har gjort. Jag tycker att det är helt fantastiskt, säger hon.

Hon håller tummarna inför lördag. – Jag hoppas det går bra men har inga förväntningar, säger Lucia Piñera. 

Även Mary N'diaye, som tävlade med "Gosa" i den första deltävlingen och förra veckans finalskräll State of Drama har tävlat i Metro On Stage. State of Drama vann Metros musiktävling förra året. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro