ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro parade ihop Vera med sin hjälte

Olivia Krantz · 15 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Bahman var en av de fem som hjälpte Vera Rastenberger upp från tunnelbanespåret för en vecka sedan.

Bahman var en av de fem som hjälpte Vera Rastenberger upp från tunnelbanespåret för en vecka sedan. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Här träffar Vera sin ängel. Bahman, 54, var en av de som räddade 66-åriga Vera Rastenberger från spåret för en vecka sedan.– Gud vad trevligt, det här är tack vare Metro! säger Vera.Igår skrev Metro om Vera Rastenberger som sökte sina räddande änglar. För en vecka sedan ramlade hon ner på spåret vid Gullmarsplan. Hon blev snabbt hjälpt upp av fem personer. Igår parade Metro ihop Vera med hennes hjälte: Bahman, 54. – Gud vad trevligt, vi måste gå ut och äta på restaurang. Det här är tack var Metro! säger hon  när de möts.Bahman trodde först det var några killar som lekte vid spåret.– Jag trodde de hade tappat något. Sen såg jag att det låg någon där nere. Då sprang jag fram och hoppade ner på spåret, jag hann inte tänka, säger han.Tillsammans med de fyra andra hjälpte han Vera upp. – Jag fick tårar i ögonen när jag läste om Vera som efterlyste oss. Det var så fantastiskt, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Olivia Krantz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro