ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro rapporterar och bloggar från Ung08

Fredrik Hansson · 11 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Metros bloggare Nils Wikner, reporter Anneli Wikström och fotograf Lotta Imberg kommer att vara på plats under hela Ung08-festivalen i Kungsträdgården i Stockholm.

Metros bloggare Nils Wikner, reporter Anneli Wikström och fotograf Lotta Imberg kommer att vara på plats under hela Ung08-festivalen i Kungsträdgården i Stockholm. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Är du Stockholms vassaste gitarrist? Bege dig till Metros studio under Ung08 och tävla i ”Guitar hero”.Metro finns självklart på plats under Ung08 och vi kommer både att blogga och rapportera direkt från festivalen. För alla spelsugna finns ”Guitar hero”-tävlingen i Metrostudion under hela veckan med stor final på Stora scen på lördag kväll.– Det är årets största festival för unga stockholmare och självklart finns vi på plats, säger Metros chefredaktör Per Gunne. Metros praktikant och bloggare Nils Wikner, 17, har lång erfarenhet av festivalen.– Det är en central mötesplats för Stockholms unga. Jag kommer att bli den mest kända 92:an i stan.Vilket är ditt bästa minne från Ung08?– För ett par år sedan provade jag amerikansk fotboll och fick ett jättestort blåmärke. Det var jättekul, det ska jag göra i år igen. Och det var där jag fick mitt första kvart-i-tre-ragg. Fast det var nog mer kvart-i-elva, haha.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro