ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro står bakom julens viktigaste initiativ

Metro · 15 Nov 2017
Uppdaterad 10 Nov 2017
Metro vill stötta Bris viktiga arbete - gör det du också.

Metro vill stötta Bris viktiga arbete - gör det du också.


För många barn som har det svårt hemma blir stallet blir en fristad, ett andra hem. Samtidigt närmar sig julen med stormsteg, och för många barn är julen den ensammaste tiden på året.

klar

Artikellänk är kopierad

Ridsporten lockar utövare i alla åldrar, och hästsporten är en av de största ungdomssporterna i Sverige. För många barn som har det svårt hemma blir stallet blir en fristad, ett andra hem. Samtidigt närmar sig julen med stormsteg, och för många barn är julen den ensammaste tiden på året. När skolan håller stängt och omgivningen sköter sitt, lämnas många barn ensamma med vuxna som är fulla, våldsamma eller som bara inte ser en. Inte ens hästars mjuka mular kan hjälpa mot det.

Därför går Metro, som sponsor av Sweden Horse Show, också in och stöttar årets julkampanj för Bris. Kampanjen går under namnet ”Lilla stjärna”. Stjärnan är både på barnen, och en liten fin blå julstjärna som Bris tagit fram för försäljning. Med hjälp av stjärnan kan vi hålla Bris telefon, chatt och mejl öppen hela julen. 

Samtidigt  sänder den en lysande signal i mörkret till alla barn som far illa i jul: Du är inte ensam. Vi står på din sida.

Stjärnan kommer säljas dels i Metro och Bris gemensamma monter på Stockholm International Horseshow men även på bris.se. Hela summan tillfaller Bris. Stjärnan finns att köpa från den 13 december.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro