ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro startar debattsida

Metro · 17 Feb 2015
Uppdaterad 8 Dec 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Nu tar Metro nya initiativ för att utveckla debatten.

Metro Debatt är en modern debattsida späckad med åsikter om nyheterna alla snackar om. Hos oss får Sveriges mest intressanta möjligheten att komma till tals varje dag, i mobilen, på webben och i papperstidningen. 

– Vi vet att opinionsmaterial är något våra läsare tycker om. Insändare och kolumner hör till det mest lästa. Dessutom har vi Sveriges överlägset största läsekrets för tidningen och vill där bedriva en seriös debatt för vår unga urbana målgrupp, säger tf chefredaktör Kristoffer Rengfors.

Redaktör för debattsidan är Pontus Ahlkvist.

– Det känns fantastiskt roligt. Metros läsekrets är relativt ung och bor i stor utsträckning i storstäderna, det kommer så klart att sätta sin prägel på debattsidan, säger han.

Metro har 1,2 miljoner dagliga läsare i Sveriges storstadsområden och större städer, dessutom nära en miljon unika besökare i veckan på metro.se i mobilen och datorn. 

Vill du också nå ut med dina åsikter? Skriv max 3 000 tecken inklusive blanksteg och skicka in din debattartikel redan i dag! Vill du hellre svara på dagens debatt? 1 200 tecken inklusive blanksteg.

Debatten pågår dygnet runt, i mobilen, på webben och i papperstidningen. Redaktionen når du på [email protected]. Vi hörs!

LÄS MER
Så här debatterar du i Metro
klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro