ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro summerar nöjesåret: bebisar

Anneli Sandberg/Emma Björkman · 18 Dec 2013
Uppdaterad 18 Dec 2013
Kim Kardashian, 33 och Kanye West, 36 Den 15 juni föddes Kim Kardashians och Kanye Wests dotter på Cedar Sinai Medical Center i Kalifornien fem veckor för tidigt. Hon har fått namnet North West och är definitivt årets mest omtalade bebis. – Att föda barn var ärligt talat det lättaste jag gjort någonsin. Jag kände inte något. Det var inte svårt, sa Kim efteråt. Reality-stjärnan Kim Kardashian, 33, och artisten Kanye West, 36, blev ett par i april 2012 och de har redan hunnit få North och förlova sig och nu väntar alla på ett storslaget bröllop. Det är Kanye som håller i trådarna och han pratar om att gifta sig i Versailles eller vid Frihetsgudinnan i New York.

Kim Kardashian, 33 och Kanye West, 36 Den 15 juni föddes Kim Kardashians och Kanye Wests dotter på Cedar Sinai Medical Center i Kalifornien fem veckor för tidigt. Hon har fått namnet North West och är definitivt årets mest omtalade bebis. – Att föda barn var ärligt talat det lättaste jag gjort någonsin. Jag kände inte något. Det var inte svårt, sa Kim efteråt. Reality-stjärnan Kim Kardashian, 33, och artisten Kanye West, 36, blev ett par i april 2012 och de har redan hunnit få North och förlova sig och nu väntar alla på ett storslaget bröllop. Det är Kanye som håller i trådarna och han pratar om att gifta sig i Versailles eller vid Frihetsgudinnan i New York. Foto: TT


Storken har haft ett hektiskt år med att hinna flyga mellan alla kändispar som väntat tillökning. Här är fem av stjärnorna som fått småttingar de senaste tolv månaderna.

klar

Artikellänk är kopierad

Kate Middleton, 31 och prins William, 31 
 Nyheten om prins George Alexander Louis nedkomst kablades ut till hela världen den 22 juli i år. Dagen efter förlossningen klev de stolta föräldrarna ut på trappan till sjukhuset St Marys i London och visade upp sin son för pressen.
 Där avslöjades också att prins Williams bytt den första blöjan på sin avkomma. – Men han är en liten kämpe. Han slingrar sig ganska mycket. Och han vill inte sova så mycket, vilket är ett litet problem, sa prins Williams i en tv-dokumentär på ITV skriver brittiska Daily Express. 
 Prins William och Kate Middleton gifte sig 2011. Barnet är deras första.
Kate Middleton, 31 och prins William, 31 Nyheten om prins George Alexander Louis nedkomst kablades ut till hela världen den 22 juli i år. Dagen efter förlossningen klev de stolta föräldrarna ut på trappan till sjukhuset St Marys i London och visade upp sin son för pressen. Där avslöjades också att prins Williams bytt den första blöjan på sin avkomma. – Men han är en liten kämpe. Han slingrar sig ganska mycket. Och han vill inte sova så mycket, vilket är ett litet problem, sa prins Williams i en tv-dokumentär på ITV skriver brittiska Daily Express.  Prins William och Kate Middleton gifte sig 2011. Barnet är deras första.
Skådepelaren Malin Åkerman, 35 och trummisen Roberto Zincone, 38. 
 Den 16 april fick den svenska Hollywoodstjärnan och hennes rockmusikerman sitt första barn, en son som heter Sebastian.
 När CBS bad henne om råd till andra nyblivna förstagångsmammor svarade hon: – Jag tror att det bästa rådet är att inte lyssna för mycket på råd. Vi har en inneboende moderlig instinkt och jag tycker att du ska följa din magkänsla när det kommer till ditt barn, sa Malin Åkerman. Hon och Roberto Zincone var gifta i sex år innan de skaffade barn. Men i början av december ansökte han om skilsmässa.
Skådepelaren Malin Åkerman, 35 och trummisen Roberto Zincone, 38. Den 16 april fick den svenska Hollywoodstjärnan och hennes rockmusikerman sitt första barn, en son som heter Sebastian. När CBS bad henne om råd till andra nyblivna förstagångsmammor svarade hon: – Jag tror att det bästa rådet är att inte lyssna för mycket på råd. Vi har en inneboende moderlig instinkt och jag tycker att du ska följa din magkänsla när det kommer till ditt barn, sa Malin Åkerman. Hon och Roberto Zincone var gifta i sex år innan de skaffade barn. Men i början av december ansökte han om skilsmässa.Foto: TT
Shakira, 36 och Gerard Piqué, 26 
 En av årets första kändisbebisar som gjorde entré den 22 januari är Milan Piqué Mebarak, son till sångerskan Shakira och FC Barcelona-proffset Gerard Piqué.
 Det är ingen högoddsare att sonen – vars namn uttalas Mee-lahn – kommer att bli fotbollsintresserad. – Precis som sin pappa blev baby Milan medlem i FC Barcelona vid födseln, skrev paret när de själva avslöjade nyheten via Shakiras hemsida. Shakira och Gerard Piqué har varit ett par sedan 2010. Det är deras första barn tillsammans.
Shakira, 36 och Gerard Piqué, 26 En av årets första kändisbebisar som gjorde entré den 22 januari är Milan Piqué Mebarak, son till sångerskan Shakira och FC Barcelona-proffset Gerard Piqué. Det är ingen högoddsare att sonen – vars namn uttalas Mee-lahn – kommer att bli fotbollsintresserad. – Precis som sin pappa blev baby Milan medlem i FC Barcelona vid födseln, skrev paret när de själva avslöjade nyheten via Shakiras hemsida. Shakira och Gerard Piqué har varit ett par sedan 2010. Det är deras första barn tillsammans.Foto: TT
Penelope Cruz, 39 och Javier Bardem, 44 
 Skådespelarparet Penelope Cruz och Javier Bardem fick en flicka den 22 juli i år. Luna Encinas, som hon heter är parets andra barn, de har sedan tidigare tvåårige sonen Leonardo.
 – När man får barn flyttas fokus till de viktigaste sakerna. Nu när jag har barn som håller mig upptagen är familjen min prioritering. Varje dag uppskattar jag de personer jag har i min familj mer och mer, sa Penelope Cruz till Hello magazine.
Penelope Cruz, 39 och Javier Bardem, 44 Skådespelarparet Penelope Cruz och Javier Bardem fick en flicka den 22 juli i år. Luna Encinas, som hon heter är parets andra barn, de har sedan tidigare tvåårige sonen Leonardo. – När man får barn flyttas fokus till de viktigaste sakerna. Nu när jag har barn som håller mig upptagen är familjen min prioritering. Varje dag uppskattar jag de personer jag har i min familj mer och mer, sa Penelope Cruz till Hello magazine.Foto: TT

QUIZ: Kan du para ihop kändisbarnen med deras föräldrar?

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg/Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro