ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metro tipsar: Klappar du fixar i sista minuten

Hanna Göransson · 22 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
 Emma Holmström, 24 och Maria Eriksson, 23: – Jag har köpt ett missiltorn som man kopplar till datorn, säger Emma. – Jag har handlat traktorer till mina brorsbarn och min bror får ett hemmaspakit, och så stickar jag en halsduk till mamma, säger Maria.

 Emma Holmström, 24 och Maria Eriksson, 23: – Jag har köpt ett missiltorn som man kopplar till datorn, säger Emma. – Jag har handlat traktorer till mina brorsbarn och min bror får ett hemmaspakit, och så stickar jag en halsduk till mamma, säger Maria. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

 Årets julklapp är en upplevelse. Ett paket som passar alla. Metro tipsar om klapparna för den trendige, den miljömedvetne och för den med liten budget.

TrendigtEmma Hernell, analytiker på Handelns Utredningsinstitut, HUI, tipsar: Mamma: Söndagsbrunch för två. Rida islandshäst. Pappa: Spa-behandling. Skidresa.Små barn: Utflyktresa till Dalsland för att klappa vargar. Stora barn: Takvandring på Stockholms hustak. EkoAnders Grönvall på Naturskyddsföreningen tipsar: Mamma och pappa: Utsläppsrätter. Med en utsläppsrätt klimatkompencerar du för utsläppen på din flygresa. Små barn: Soldriva leksaker. ekolek.se har ett stort utbud. Stora barn: Laddare till mobilen eller ipoden i form av ett vindkraftverk.

BudgetAnn-Sofie Magnusson, familjeekonom, Ikanobanken tipsar: Mamma: Presentkort på en hemlagad middag. Pappa: Presentkort på däckbyte eller biltvätt. Små barn: Begagnade leksaker på nätet. Stora barn: Spel och pussel. Klappar som fler i familjen kan använda.

klar

Artikellänk är kopierad

Hanna Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro