ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metrobloggarna minns Michael Jackson

Emma Petersson · 26 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

The King of Pops död berör bloggarna på Metrobloggen.se.

Vesslanger oss sin syn på folkets reaktioner över Michael Jacksons död på sin blogg.

Hanna Fridénskriver att Jacksons död är tragisk och ledsam men samtidigt mycket väntad. "Han har gått från att vara hela världens stora popikon till att bli hånad varje dag och att behöva sälja ut alla sina egendomar, små reliker, allt. Jag tror att han tog livet av sig. Med alla piller och annat han blivit pumpad med av sin nya tränare så... Ja, det är ju inte svårt. Speciellt i hans ålder. Och jag förstår så otroligt mycket om han ville dö. För i hans situation så skulle jag nog också ha velat det. Skuldsatt till tänderna, sälja ut allt man någonsin älskat och bli offentligt hånad i så många år. Ingen möjlighet till att ta sig tillbaka i något." 

Boogaloo minns The King of Pop genom hans låtar. "Min generations Elvis, Michael King of Pop Jackson har dött. Usch så sorgligt. Nu ska jag lyssna på min all time Michael Jackson låt Dirty Diana och minnas The King of Pop."

Tinseltown var inget stort fan av Jacksons musik men påverkas ändå av hans död. "Lyssnar så gott som aldrig på hans.Men jag kan inte låta bli att påverkas lite av hans död. Han är ändå en legend."

Toffifis tankar går till Michael Jacksons barn "Mina tankar går tills hans barn, dom var inte alls speciellt gamla, och dom har precis förlorat deras pappa.  Hoppas han har de bättre på ett annat ställe nu, han kanske sitter med "The King" Elvis, min favorit, och sjunger och har det bra."

Skogens drottningtycker inte det är så konstigt att Jackssons kropp gav upp. "Med tanke på allt man läst om honom genom åren så kanske det inte är så konstigt att hans kropp gav upp till slut! Även om kanske bara hälften är sant så måste det ha tagit hårt på kroppen!"

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Petersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro