ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metrofrågan: Är du rädd för nya terrorattentat i samma skala som 11 september?

metro · 10 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Italien

Elena Fuganti, 23, Rom. – Faran är fortfarande påtaglig. Men jag har en känsla av att vissa medier håller rädslan hög för att skapa intresse.

Ryssland

Pavel, 25, S:t Petersburg – Det var en tragedi som vi inte kommer att glömma. Men man vill fortfarande veta sanningen bakom attacken.

Portugal

João Esteves, 31, Lissabon. – Ja, det är jag. Trots att man höjt beredskapen världen runt så tror jag att terrorister har gott om tillfällen att slå till.

Spanien

Raquel, 29, Madrid. – Jag är ganska säker på att det kommer att ske fler terrorattacker, men inte på årsdagen av 11 september.

Ungern

Zoltán Sipos, 25, Budapest. –  Budapest är för litet för det. Men om jag bodde i London eller någon annan storstad skulle jag fundera på det.

Tjeckien

Marek Novák, 32, Prag. – Det är möjligt att det kan hända igen. Hur bekämpar man terrorister? Vi kan omöjligt veta vad de planerar.

Chile

Camilo Borda, 33, Santiago. – Jag tror inte att det kommer bli några fler terroristaktioner i den storleken eftersom kontrollen är bättre nu runt om i världen.

USA

Jeff Kronisch, 37, New York – Nej. Inte för att jag tror att det inte kommer att hända utan för att det skulle vara jobbigt att  tänka på nya attacker hela tiden. 

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro