ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metrojobb växer snabbast

metrojobb.se · 10 Sep 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Katarina Helling hittade sitt jobb på metrojobb.se.

Katarina Helling hittade sitt jobb på metrojobb.se. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Enkel jobbsökning, hundra nya jobb om dagen och massor av intressanta artiklar och tips är hemligheten bakom att metrojobb.se är Sveriges snabbast växande jobbsajt.

Katarina Helling, 37, hittade sitt nya jobb på metrojobb.se. I måndags började hon som konsultchef på Prime Bemanning.– Jag läser Metro varje dag både i papper och på nätet och kikade vad som fanns på Metrojobb. Det var lätt att klicka sig runt och hitta information, säger hon.

En nyhet på sajten är att du enkelt kan lägga upp ditt cv och om du vill göra den sökbar för rekryterare i hela landet. På så sätt söker jobben dig i stället för tvärtom. Behöver du hjälp att komma i gång? På metrojobb.se hittar du alla tips och artiklar som hjälper dig att skriva ett cv som ger jobb.

Nu kan det löna sig extra mycket att lägga upp ditt cv på metrojobb.se. Du som registrerar en profil och lägger upp ditt cv kan nämligen vara med och tävla om en olåst Iphone 4.

klar

Artikellänk är kopierad

metrojobb.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro