ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metrojobb.se möter läsarna på bazaren

Metro · 10 Feb 2011
Uppdaterad 11 Feb 2011
Metrojobb.se:s Rickard Lindholm och projektledaren Carina Vedin finns på plats i Kulturhuset i morgon.

Metrojobb.se:s Rickard Lindholm och projektledaren Carina Vedin finns på plats i Kulturhuset i morgon. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

I morgon är det dags för Rekryteringsbazaren på Kulturhuset. Metrojobb.se kommer att vara på plats. ”Chans att träffa våra läsare och höra vad de tycker”.

I morgon klockan 10 slår Rekryteringsbazaren i Kulturhuset, Stockholm, upp dörrarna och förutom alla tänkbara arbetsgivare så finns även Metrojobb.se på plats.– Vi är där för att rapportera från eventet, och visa upp Metrojobb.se och de tusentals lediga jobb vi har, säger Carina Vedin, projektledare på Metro.

Även Metrojobb.se:s tillförordnade webbredaktör Rickard Lindholm kommer att befinna sig på Kulturhuset.– Förutom att det är bekvämt att ha många av de personer som jag velat intervjua under samma tak, så är det också en bra chans att få träffa våra läsare och höra vad de tycker om sajten, säger Rickard Lindholm.

Metro kommer att finnas på femte våningen där de har sin monter.

Under hela bazaren kommer Metrojobb.se att rapportera direkt från plats över både Twitter och en specialbyggd sajt.– Om du drabbats av influensa eller av någon annan anledning inte kan ta dig till Kulturhuset så är tanken att du ändå ska kunna ta del av de stora händelserna. Är det något ni tycker jag borde kolla närmare på så får ni gärna höra av er, säger Rickard Lindholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro