ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metros Ipad-app nu populäraste gratisappen

Metro.se · 9 Nov 2011
Uppdaterad 9 Nov 2011

Arbetet med att skapa en stilren, lättnavigerad och uppdaterad app har lönat sig. Metros nyhetsapp för Ipad är nu den mest nedladdade gratisappen – alla kategorier.

klar

Artikellänk är kopierad

Redan i måndags kunde du läsa om att Metros app gått om DN och Aftonbladet på App Store. Nu har den lagt bland andra Skype och – inte minst – plockepinnspelet Pick-Up-Sticks bakom sig. 

– Metros läsare är urbana och mobila, på resa både i vardagen och i livet. Vi bestämde oss förra året för att rikta allt fokus mot dem och inte försöka konkurrera med andra medier om allt och alla. Framgången med iPad-appen är ett välkommet kvitto på att vi är på rätt väg, säger Peter Holmlund, Metros globala webbchef.

Användarna håller med. Snittbetyget för Metros Ipad-app är högre än konkurrenter som Aftonbladet och Dagens Nyheter. Här är några omdömen:

"Tack Metro, nu kan jag som aldrig åker kollektivt och aldrig kommer i närheten av era lådor läsa Metro"

"Grattis Metro, det här har ni verkligen gjort bra. Bättre nyhetsblaska på iPad får man fanken leta efter"   "Bättre än Aftonbladet och gratis ... helt klart en femma!"

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro