ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Metros team: Missa inte detta

Emma Björkman · 8 Aug 2013
Uppdaterad 8 Aug 2013

Metro finns på plats under Way Out West för att recensera konserter, göra festivalmingel och mycket annat. Här är vad festivalteamet ser mest framemot på Way Out West.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Petra Tungården, Metro Modes redaktör   – Allt! Jag älskar att komma hem från sommarens utlandsresor och omfamnas av det bästa Sverige har att erbjuda. Långa dagar i solen, musik och människor med karaktär. I min mening är Way Out West Sveriges i särklass vassaste festival där besökarna ser lika olika ut som artistutbudet är varierat. Sedan får man inte glömma svallvågorna av festivalen och alla fantastiska fester och tillställningar runtomkring.   Caroline Sandström, Metro Modes reporter  – Jag ser väldigt mycket fram emot flera av banden så klart och favoriter för i år är The Knife och Kendrick Lamar. Men som alltid har jag också en stor fäbless för det som händer på Stay Out West. Jag älskar att hela Göteborg lyckas kvala in i någon form av festmode där dagsfesterna löser av varandra och blommar upp likt smörblomman på sommaren.   Christina Blom, fotograf – Jag ser fram emot alla grymma kvinnor som ska spela på årets festival. Jag ska framför allt se Godspeed you! Black Emperor, Goat, The Knife och Cat Power. Bäst är ju också att det bara serveras vegetarisk mat!  Peter Lindholm, musikredaktör – Jag ser framför allt fram emot Cat Power och Grimes, som gjorde strålande plattor i fjol.  Plus James Blake. Sedan garderar jag med lite mer traditionella Haim och Alabama Shakes eftersom de verkar ge garanterat fantastiska konserter varje gång. Gustav Gräll, fotograf – Det finns en sak jag ser framemot och det är Neil Young Han är en av bokningarna som jag är i riktig extas över. Jag ser framför mig hur han kommer att köra sönder festivalen. Det är så stort att han kommer att allt annat känns blekt i jämförelse. Jag är jättesugen på att fotografera hans konsert.   Maria Forsström, musikrecensent – Alicia Keys förstås. Och jag såg Beach House på Debaser Slussen tillsammans med 36 andra personer 2007 så det ska bli intressant att se dem i större kostym. I övrigt förutspår jag att GT ställer upp korvtullar utanför WOW i år. Ingen korv, ingen entré.  Ametist Azordegan, musikrecensent – Jag ser mest fram emot galningen Danny Brown, han är definitivt en av de mest intressanta rapparna just nu! Hans punchlines och glamfunk-stil brukar bidra till många skratt, och jag undrar om han är lika underhållande live på en scen.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro