ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

MFF: Afonso stannar

Metro Malmö Ola Johansson/ FotbollDirekt.com · 3 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

MFF: Afonso stannar Afonso Alves uppges i princip vara förlorad för Malmö FF. Redan i helgen kan affären vara definitiv med Heerenveen. Från MFF-håll låter det annorlunda. ­Det där är inte sant, som vanligt, säger MFF:s ordförande Bengt Madsen. Det börjar bli bråttom för Malmö att sälja Afonso då hans kontrakt går ut nästa år och han inte velat skriva på ett nytt. I dag har Sportbladet uppgifter om att en affär är mycket nära. Bengt Madsen förnekar vad som förefaller vara ett faktum. ­Det stämmer inte alls. Vi förhandlar inte ens med Heerenveen. Vi har inte fått något sådant bud, säger Madsen. Är det dagens sanning?

­Det är det. Jag kan garantera att det inte stämmer. Afonso är dessutom på semester hemma i Brasilien. Du vill inte bara mörka hela situationen för att inte störa förhandlingarna?

­Men vi förhandlar inte ens med Heerenveen. Det finns inget att mörka. Det är inte första gången saker är gripna ur luften. Som 42 miljoner kronor?

­Det är helt gripet ur luften. Det är löjligt. Däremot förnekar inte Malmö FF:s överhuvud att något kan vara på väg att hända med Afonso innan transferfönstret stänger längre fram i sommar. ­Det kan det göra. Jag kan inte sitta här och lova att ingenting kommer att hända. Men de här uppgifterna är direkt felaktiga, avslutar han. Heerenveens ekonomidirektör Henk Hoekstra är fåordig ­Det finns inget att säga i den här frågan, säger han till FotbollDirekt.com. Inget alls?

­Vi pratar inte med media om spelaraffärer.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Malmö Ola Johansson/ FotbollDirekt.com
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro