ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Michael Bublé ringer och tackar konsertkritiker

Emma Björkman · 20 Feb 2014
Uppdaterad 22 Feb 2014

Med en show för nära 40 miljoner kommer Michael Bublé till Globen på söndag. Han ser framemot att läsa recensionerna efteråt. – Jag har faktiskt gått så långt att jag ringt recensenter och tackat dem.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

I april förra året kom Michael Bublé, 38, med sitt åttonde studioalbum ”To be loved”. På söndag gör hans turné ett stopp i Stockholm. Han lovar att bjuda publiken på en show extra allt. – Folk kommer att ångra sig om de inte kommer dit. Jag säger inte det för att jag måste sälja biljetter – det går bra för mig, jag tjänar bra med pengar – utan jag säger det för att jag tycker att det här är den bästa showen i världen, säger Michael Bublé. Förra gången han åkte på turné var det med en show som kostade tio miljoner. Den här gången har han fyrdubblat budgeten. – Jag tror att vi kommer få bra recensioner för det. Även om du hatar mig måste du ge oss beröm för hur bra scenshowen är, säger Michael Bublé. Och han kommer att läsa recensionerna som skrivs om honom efter Globenkonserten. – Givetvis gör jag det. Jag har faktiskt gått så långt att jag ringt recensenter och tackat dem för att ha varit skarpsinniga och kollat så noggrant som de gjort. Om en kritiker kommer och jag känner att de har jobbat hårt och varit uppmärksamma ringer jag och tackar dem. Även om det de skrivit är negativt, säger han. Michael Bublé ger en lång utläggning om hur mycket han uppskattar sin publik, att han ser dem som en förlängning av sin familj och uppskattar att de stöttar honom. Sedan kommer han på att han ett rykte om sig att vara en kul kille. – Vad seriös jag lät. Ärligt talat, radera allt jag sagt och skriv bara: showen är inte bra, jag gör det bara för att jag behöver pengarna, säger han med ett skratt.

BILDTEXT: Michael Bublé skulle helst glömma ett uppträdande han gjorde på ”Bingolotto” i början av sin karriär. – När låten var slut var det helt tyst, alla tittade tomt på mig. Jag blev sårad och eftersom det var i början av min karriär tänkte jag ”å nej, det är så här det kommer vara jämt nu”. Jag skulle vilja åka tillbaka och göra ett grymt framträdande där så att publiken skulle gilla mig istället, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro