ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Michael dog av en överdos"

Jenny Sköld · 26 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Brian Oxman företrädde Michael Jackson i mars 2005, då han anklagats för att ha utnyttjat unga pojkar sexuellt.

Brian Oxman företrädde Michael Jackson i mars 2005, då han anklagats för att ha utnyttjat unga pojkar sexuellt.


klar

Artikellänk är kopierad

Familjen Jacksons nära vän och advokat Brian Oxman tror att en överdos mediciner orsakade Michaels Jacksons för tidiga död. Till CNN säger Oxman att familjen länge har kämpat för att få de som skrivit ut medicinerna till popstjärnan att sluta, bland annat via domstol.– Nu tänker jag invänta resultatet av den medicinska undersökningen. Men är det som jag tror, att Michael drabbats av samma öde som Anna Nicole Smith, så tänker jag tala högt och tydligt om detta.

Brian Oxman menar att detta är något han "fruktat" och "varnat för" under en längre tid.– Om man tänker att Anna Nicole Smith missbrukade droger är det ingenting mot hur det såg ut i Michaels liv, säger han.

Brian Oxfam hävdar också att medicinerna hindrat Michael från att träna så mycket som han velat inför den stora comebackturné i som planerats i sommar, med premiär i London. Jacksons fans hade väntat länge – det skulle blir den första turné som stjärnan gjort på 12 år.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro