ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Michael Jacksons läkare talar ut

Jenny Sköld · 19 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Michael Jacksons läkare Conrad Murray, som misstänks ha försett stjärnan med de droger som ledde till Jacksons död, har talat ut i en video som publicerats på Youtube.På grund av hotbilden vågar han inte svara på mejl eller telefonsamtal, säger han, utan vill på det här viset tacka alla dem som gett honom sitt stöd genom den pågående rättsprocessen.

– Jag har gjort allt jag kunnat. Jag har talat sanning, och litar på att sanningen kommer att segra tillslut, säger han i videon.

Conrad Murray var anställd på heltid som Michael Jacksons läkare inför den omfattande turnén som planerades i höst. Han har tidigare sagt att han inte insåg när han tog jobbet att Jackson hade en rad "mycket ovanliga problem".

Murray ska ha injicerat narkosmedlet Propofol i stjärnan strax innan Jackson slutade andas den 25 juni. Polisen arbetar nu intensivt för att sammanställa bevis som kan räcka för att åtala honom för dråp.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro