ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Michael Moore lovar att sätta stopp för Donald Trump – med ny dokumentär

Aron Andersson · 18 Maj 2017
Uppdaterad 18 Maj 2017
Michael Moore riktar nu kameran mot Donald Trump, för andra gången. Men nu är målet att avsluta hans presidentskap.

Michael Moore riktar nu kameran mot Donald Trump, för andra gången. Men nu är målet att avsluta hans presidentskap. Foto: TT / Montage


För andra gången sätter dokumentärfilmaren fokus på Donald Trump. Denna gång är hans mål att sätta stopp för presidenten. Allt slutar med denna film”, skriver regissören.

klar

Artikellänk är kopierad

Michael Moore har en tradition av att gå hårt åt amerikanska presidenter. I dokumentären ”Fahrenheit 9/11” var det George W Bush som hamnade i skottgluggen. Hans kommande film heter ”Fahrenheit 11/9” och handlar i stället om Donald Trump.

LÄS MER: Det här skulle krävas för att avsätta Donald Trump

Det är inte Michael Moores första film om Trump. Redan före presidentvalet släpptes filmen ”Michael Moore in Trumpland”. Dessutom förutspådde dokumentärfilmaren redan månader före valet att Trump skulle bli landets nästa president.

Den nya filmen har han arbetat på i hemlighet, och enligt en pressrelease tar han sikte på att sätta stopp för presidenten.

LÄS MER: Här hånas Trumps tal – jämförs med ”Legally blonde”

”Vad du än kastar på honom, så har det inte fungerat. Vad som än avslöjas, står han kvar. Fakta, verkligheten, intellekt kan inte övervinna honom. Till och med när han skadar sig själv, går han upp nästa morgon och fortsätter att köra och twittra. Allt slutar med denna film”, säger Michael Moore själv i uttalandet.

Men än så länge är det oklart när filmen är färdig och när den har premiär, skriver Business Insider.

LÄS MER: Nej, ett barn sa inte det här till Donald Trump

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro