ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Michaels bror: Snälla, respektera vårt privatliv

TT · 26 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Michael Jacksons bror Jermaine var påtagligt skakad när han framträdde inför den samlade världspressen efter beskedet om Michaels död.

I över en timme försökte läkare att återuppliva Michael Jackson sedan han kollapsat i sitt hem efter vad som uppenbarligen var en hjärtinfarkt, uppger brodern och familjens talesperson Jermaine Jackson.King of Pop tros ha fått hjärtstillestånd men orsaken till hans död kan inte fastställas innan obduktionen är klar, förklarade Jermaine Jackson på en känsloladdad presskonferens några timmar efter bekräftelsen att hans bror avlidit i en ålder av 50 år.- Hans personliga läkare var med honom då och försökte med återupplivande insatser. Det samma gjorde sjukvårdare som förde honom till Ronald Reagan UCLA medical center, läste Jackson från ett skrivet uttalande.- Efter att ha anlänt till sjukhuset, ungefär fjorton minuter över ett på eftermiddagen (22,14 svensk tid) försökte en grupp läkare, inklusive akutläkare och hjärtläkare, med återupplivning. De försökte i över en timme. De lyckades inte, sade han.Jermaine Jackson bad även medier att i den svåra stunden respektera familjens privatliv.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro