ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Michelle Meadows

Stockholm hannah sjostrom · 31 Jan 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

7text:Tjugofemåriga Michelle Meadows spelar huvudrollen som den extremt självupptagna överklasstjejen Eva i Johan Klings mörka societetskomedi ”Darling”. Härom året medverkade hon även i ”Stinger”, en skräckis om förvuxna, förbannade mutantskorpioner. @7text:-- Min absolut värsta rollprestation någonsin. Jag spelade doktor. Tycker du jag ser ut som en doktor? Högt uppsatt forskare till och med. Och så står jag och talar om för män i fyrtioårsåldern vad de ska göra. Det såg ju bara dumt ut. @7red:-- Hur känns det att snart bli recenserad för din roll i ”Darling”? @7text:-- Vi har ju några töntar i klassen som alltid ska klaga på allting vi gör, så jag är inte direkt ovan att få kritik. Då är jag mer orolig för att folk som intervjuat mig skriver ”Hon är precis som sin karaktär – självupptagen och snobbig”. Jag antar att Johan valde mig till rollen som Eva för att han såg något av henne i mig och det är jag ledsen över. @7red:-- Är du orolig över att folk ska blanda ihop dig med Eva? –Då får de väl göra det. Jag bryr mig inte så mycket om folk tycker att jag gjort något som inte är så bra. Jag bryr mig inte om folk tycker att jag har stora öron. Men jag tycker inte om att folk tror att jag är dum. @7red:-- Har du hunnit få några reaktioner än? @7text:-- Det finns de som har gråtit av filmen. Vuxna män. Jag har hört det från flera håll. @7red:-- Till vilka scener då? @7text:-- Jag vet inte. Kanske när Eva inte får lämna tillbaka tröjan i affären. Det tycker åtminstone jag är ganska sorgligt. @7red:-- Något du inte är nöjd med? @7text:-- Ljussättningen av min stora näsa. Jag hoppas att det blir inne med stora näsor. Kollar man i modetidningar så har alla liten näsa, så det vore trevligt.

I nya numret av Nöjesguiden har Hannes Dükler träffat skådespelerskan Michelle Meadows. Det blev ett samtal om ost, illa ljussatta näsor och rädslan att hamna i självupptagenhetsfacket

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm hannah sjostrom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro