ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Miguel slukar publiken

Ametist Azordegan · 9 Aug 2013
Uppdaterad 10 Aug 2013
Miguel slukar publiken Gustav Gräll

Miguel slukar publiken Gustav Gräll


klar

Artikellänk är kopierad

Han frågar publiken om en drink inte är onödigt att bjuda på om han skulle vilja få hem någon av oss. Publiken skriker, ja! Han undrar om vi blir överväldigade om han sätter tungan på våra läppar. Publiken svarar unisont, ja! Han frågar också "is that pussy mine?" återigen är svaret, ja!

Publiken kan inte annat än säga ja till Miguel. Hans ego är så stor att den slukar oss, hans byten. Han är sin RnB-genre trogen och är egenkär på gränsen till narcissistisk och övertygar oss helt om sin praktfullhet. Vi vill inget annat än bli förförda av Miguel och "let his love adorn us".

Han har kommandot, så vi köper de för långa mellansnacken, vi köper att han får oss att göra lite för många utrop i kör, och vi ställer upp på att vinka så han kan ta god tid på sig att filma oss med sin mobiltelefon. Vi tror på att vi upplever det bästa som någonsin har hänt oss, så vi är glada och tacksamma.

►Lyssna på Miguels setlist från spelningen 

klar

Artikellänk är kopierad

Ametist Azordegan
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro