ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Miguel vill se fansen hångla

Emma Björkman · 9 Aug 2013
Uppdaterad 9 Aug 2013

R’n’b-stjärnan Miguel hoppas på en kärleksfull publik när han spelar i Slottsskogen i kväll. – Jag älskar att se folk i publiken som hånglar, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Med albumen ”All I want is you” (2010) och förra årets ”Kaleidoscope dream” samt en Grammy i bagaget för singeln ”Adorn” har Miguel, 27, etablerat som en av r’n’b-världens klarast lysande stjärnor. I kväll intar han Azaleascenen. – Jag ser mycket framemot att komma tillbaka till Sverige. Varje gång jag har varit här har varit jättebra. Jag ser framemot att få träffa mina fans och förhoppningsvis få nya fans, säger han. Miguel hoppas även att publiken kommer att visa sina känslor i kväll – gärna kärleksfulla sådana genom kyssar. – Gör det som känns rätt för ögonblicket, uppmanar han. Brukar du se fans hångla under dina konserter? – Inte så ofta faktiskt. Jag ser oftare folk som håller varandra i handen och kramas än vad jag ser rent hångel. Vilken av dina låtar passar bäst att visa kärlek till? – Det måste vara ”Adorn”. I höst ser Miguel framemot att åka på turné med kanadensiska Drake. – Vi gjorde en konsert i Toronto nyligen och om den är en indikator på hur stor fanskaran är kommer det här att bli en riktigt speciell turné, säger han.  I februari eller mars nästa år kommer Miguel med ett nytt album. Han är hemlighetsfull kring hur det kommer att låta och vilka han samarbetat med men berättar att han i samband med det kommer att åka på en egen turné. Vem skulle du vilja ha som förband då? – James Blake. Jag träffade honom nyligen och han var riktigt cool. Jag har flera goda vänner också som jag skulle vilja ha med, bland annat Thundercat som är en riktigt bra jazzmusiker.   

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro