ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mikael friade i Metro

Fanny Lundstedt · 27 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Hon sa ja! När Jenny Mellqvist läste Mikael Henrikssons frieri på Metros insändarsida var svaret självklart. Bröllop väntas någon gång under nästa år. 

Hon sa ja! När Jenny Mellqvist läste Mikael Henrikssons frieri på Metros insändarsida var svaret självklart. Bröllop väntas någon gång under nästa år.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

FRIERI. ”Jag älskar min Jenny M så otroligt mycket. Vill du gifta dig med mig? ” De orden kunde man läsa på Metros insändarsida i går. Bakom det minst sagt ovanliga frieriet låg Mikael Henriksson från Haninge. Och visst ville Jenny gifta sig.– Det var helt självklart. Jag och Mikael är så otroligt lika. Men jag blev överraskad, även om jag haft mina föraningar, säger hon.

Det blivande makarna har känt varandra i fyra år och varit ett par i knappt ett. Tanken på ett frieri har Mikael haft ett tag.– Jenny är både trevlig och söt och vi har samma roliga idéer. Jag har skrivit ett meddelande till henne i Metro tidigare och tänkte att det var ett kul och annorlunda sätt att fria på, säger han.

Lite nervös var han ändå i går morse, när han väntade på att Jenny skulle läsa tidningen på pendeltåget.– Det är klart. Det är ju en fråga för livet. Men hans älskade Jenny sa alltså ja och nästa år blir de Metros första brudpar. Grattis!

klar

Artikellänk är kopierad

Fanny Lundstedt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro