ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Miley Cyrus gör 1,5 meter hög knarkbong av barnens presenter 

Emma Björkman · 19 Aug 2014
Uppdaterad 19 Aug 2014
Till vänster: Miley Cyrus när hon chockade publiken och tittarna genom att tända en joint på scenen under MTV Europe Music Awards i november förra året. Till höger: Bongen som hon precis byggt av sina fans presenter. 

Till vänster: Miley Cyrus när hon chockade publiken och tittarna genom att tända en joint på scenen under MTV Europe Music Awards i november förra året. Till höger: Bongen som hon precis byggt av sina fans presenter.  Foto: Wenn Ltd / All Over Press / Instagram.com/mileycyrus


klar

Artikellänk är kopierad

Popstjärnan Miley Curys, 20, har aldrig gjort någon hemlighet av att hon gillar att röka gräs trots att hon, efter sin medverkan i Disney-serien ”Hannah Montana”, har många mindeåriga fans.  Till exempel tände den 21-åriga sångerskan en joint på scenen under MTV Europe Music Awards i november förra året.

Nu har Miley Cyrus hittat ett nytt användningsområde för de armband och presenter hon fått av sina unga fans: hon har gjort en 1,5 meter hög bong av dem. På sitt Instagramkonto har hon lagt upp bilder på bongen, en slags pipa som ofta används för att röka olika typer av narkotika, och skrivit att den gjorts i ”samarbete med mina riktigt coola fans”. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro