ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Miley Cyrus har skaffat ett svingulligt husdjur

Emma Björkman · 11 Aug 2014
Uppdaterad 11 Aug 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Bubba Sue är så grymt söt – ursäkta ordvitsen – att Miley Cyrus inte har kunnat hålla sig från att pussa den på trynet.
Bubba Sue är så grymt söt – ursäkta ordvitsen – att Miley Cyrus inte har kunnat hålla sig från att pussa den på trynet.Foto: Instagram.com/mileycyrus

Popstjärnan Miley Cyrus, 21, har tagit till Instagram för att presentera sitt senaste tillskott till sin familj – en liten griskulting som hon döpt till Bubba Sue. Att popstjärnan är mitt uppe i sin "Bangerz"-turné hindrar henne inte från att ta med sig Bubba Sue och ge den lilla grisen all sin uppmärksamhet så att den skära familjemedlemmen ska känna sig som hemma. Miley Cyrus har till exempel målat hennes klövar röda, låtit henne flyga privatjet invirad i en handduk och överröser henne med kramar. 

Det är inte den första griskultingen som kommit i Miley Cyrus väg. I 20-årspresent till popstjärnan räddade djurrättsorganisationen Peta en gris som heter Nora och gav hennes en fristad på en gård för djur som farit illa.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro