ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Miljonärspappa slog ihjäl påstådd pedofil – kan slippa fängelse

Hugo Ewald · 25 Nov 2015
Uppdaterad 25 Nov 2015

Foto: Alamy


En 39-årig man slog i februari ihjäl en man han såg ta bilder på sina barn. Eftersom mannen är tidigare ostraffad och straffet uppgår till 6 månader i fängelse kommer han dock förmodligen inte att fängslas.

klar

Artikellänk är kopierad

Under början av februari var en 39-årig man ute med sin fru och sina tre unga barn på en restaurang på den Spanska lyxresorten Sotogrande. Mannen upptäckte då att en annan man, i smyg, hade tagit bilder på barnen. Den 39-åriga mannen, som är miljonär och fastighetsmäklare, såg bilderna på fotografens surfplatta och bad honom att ta bort bilderna, någonting som fotografen vägrade enligt Daily Mail.► LÄS MER: Pappa som slog pedofil sönder och samman slipper straff

Detta ska ha lett till våld, och den 39-åriga mannen slog fotografen flera gånger i huvudet. Eftersom den fotograferande mannen led av leverskador orsakade av flera års hög alkoholkonsumtion kom slagen att leda till hans död. Det visade sig senare att den fotograferade mannen undersöktes av polisen då de funnit barnpornografiska bilder på hans dator.

Den 39-åriga mannen kom att dömas till sex månader i fängelse, men straffet kommer förmodligen inte att bli av. Enligt Daily mail är det på grund av att den 39-åriga mannen är ostraffad, och förstagångsbrottslingar i regel slipper fängelsestraff om det rör sig om mindre än två år i fängelse.► LÄS MER:  Mamman fick reda på att grannen var pedofil – högg ihjäl honom

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro