ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Milla älskar Alice

Jerome Vermelin · 4 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Milla Jovovich
Milla Jovovich

Milla Jovovich är tillbaka som hjältinnan i Resident Evil 3. Metro har träffat den mångsysslande blivande mamman.Hur var det att spela Alice igen?– Jag trodde aldrig att det skulle göras uppföljare på Resident Evil. För mig var den första en liten oberoende actionfilm. Jag älskade tv-spelet, min lillebror är galen i science fiction. Jag gillar verkligen tanken på att man snart kommer få hela samlingen på DVD! Varje film är annorlunda, de har var sin stämning. Och dessutom har jag en personlig relation till filmnerna eftersom jag träffade mitt barns far (regissören Paul W Anderson) när jag gjorde den första filmen.Har du planer på att bredda ditt register?– Jag fick chansen att vara en actionhjältinna, men om jag skulle jag lägga av i morgon skulle det vara med väldigt många olika erfarenheter under min karriär. Jag har varit modell, skådespelare, jag sjunger, och nu är jag dessutom designer för Mango. I början av min karriär var det något udda om en modell även var skådespelare. I dag är det precis tvärtom!

Vad tycker du om dagens modeindustri?– Det är en industri som fortfarande har mycket att förbättra när det gäller att verkligen ta hand om sina talanger. Filmvärlden är mycket striktare, man bryr sig om skådespelarnas välbefinnande, medan modevärlden å sin sida är tvärtom. Flickorna börja ofta när de är väldigt unga och om deras föräldrar inte finns där för att säga stopp kan det gå väldigt illa.Hur känns det att bli mamma?– Det är en flicka och hon rör sig allt mer i min mage. Fysiskt, känslomässigt är det helt galet hur man förändras. Saker har helt ändrat betydelse. I vanliga fall blir jag fort upprörd om något inte går som jag vill. Men nu är jag mycket mer avslappnad!Blir det en sångkarriär såsmåningom?– Jag gjorde en skiva för längesedan och jag har verkligen haft mina strider med skivbolaget! Videon var värdelös, vi var tvungna att börja om från början. Musiken är en sak som ligger mig mycket nära och jag gillar inte tanken på att det skulle bli en karriär.

klar

Artikellänk är kopierad

Jerome Vermelin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro