ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Miller: Det var kul tack vare Stormare

Sara Stolt · 23 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
”Det värsta jag har läst om mig är att jag har startat ett katthem. Jag är verkligen superallergisk mot katter, säger Wenthworth Miller. 

”Det värsta jag har läst om mig är att jag har startat ett katthem. Jag är verkligen superallergisk mot katter, säger Wenthworth Miller.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

I oktober är ”Prison break” tillbaka i TV 3. Metro träffade huvudrolls­innehavaren Wentworth Miller, som inte ser många likheter med sin rollfigur.Wentworth Miller, 36, som spelar Michael Scofield i ”Prison break”, är tillbaka när tv-seriens fjärde säsong startar.– Hela världen har intresse för serien. Det betyder otroligt mycket. Michael är galen. Han är besatt av sin bror. Han är lojal och em­patisk, men jag skulle aldrig göra det han gör. Dess­utom skulle jag aldrig kunna bryta mig ut från ett fängelse. Jag är inte tillräckligt smart, säger skådespelaren när Metro träffar honom.

Och på frågan om han själv skulle kunna döda någon funderar han.– Det där är intressant. Det är svårt att säga, men om någon var ute efter att döda någon av mina systrar och jag fick välja på att låta mördaren dö och att röja honom ur vägen skulle jag inte tveka – jag skulle döda.

Han ser tillbaka på tiden när Peter Stormare var med i serien. Wentworth Miller menar att svensken hittills har varit roligast av alla kolleger i ”Prison break”.– Tack vare honom hade vi jättekul första säsongen. I en scen grävde vi ett hål. Vi hade ett bord som vi fick flytta över hålet varje gång någon kom in i rummet. Innan en av tagningarna hade Stormare lagt jordnötsmör under bordet så att alla fick händerna fulla av smör.

“Prison break” har sä­songspremiär i TV3 den 20 oktober 22.00. För den som inte kan vänta släpps den tredje säsongen på dvd i dag.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro