ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mills får nästan 300 miljoner

Anna Westberg · 17 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I dag blev skilsmässan mellan Paul McCartney och Heather Mills klar – efter månader av bråk och smutskastning.

Heather Mills begärde drygt 1, 5 miljarder kronor, men fick närmare 300 miljoner. – Jag är väldigt glad att det är över. Det här innebär säkerhet för mig och min dotter, säger Heather Mills till till BBC News.Anklagelserna har haglat fram och tillbaka under flera månaders tid. Inför skilsmässorättegången hade Heather Mills ett krav på 125 miljoner pund - drygt 1,5 miljarder kronor. Det slutade med att hon fick 300 miljoner. Det betyder att hon har tjänat cirka 214 000 kronor om dagen under sitt äktenskap med McCartney.

Ifrågasätter rättenTrots att hon säger sig vara nöjd med summan så ifrågasätter hon rättens uppskattning gällande McCartneys ekonomi. – De sa att Paul är värd 400 miljoner pund, men alla vet att han har varit värd 800 miljoner pund i flera år, säger Heather Mills till Sky News.Kommer överklagaHeather Mills som har dottern Beatrice tillsammans med McCartney kommer att överklaga domen. Och det är enligt Mills för dotterns skull.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Westberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro