ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mirakelräddad ur motorhuven

Metro · 4 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Kattungen Kendall var bara sju veckor när hon liftade under motorhuven.

Kattungen Kendall var bara sju veckor när hon liftade under motorhuven.


klar

Artikellänk är kopierad

En sju veckor gammal kattunge överlevde mirakulöst en tre mil lång bilfärd – under motorhuven.Det var när Jairo Batres från Kent/Washington i Usa åkte iväg försenad till jobbet som kattungen följde med i bilen, skriver Komonews.com.– Jag körde för fort eftersom jag var sen, säger Jairo Batres till tidningen.

Efter några timmar på jobbet upptäckte han att flera personer stod runt hans bil och han trodde då att det var något fel på den.Av en slump var Bonnie Vevea från katthärbärget ”Meow cat rescue shelter” först på plats, hennes kontor ligger tvärs över gatan.– Jag hörde ett bedrövat skrik, säger hon.Hon hörde en katt i nöd men kunde inte förstå var jamandet kom ifrån, skriver Komonews.com. Jamandet fortsatte och tillslut kunde de lokalisera var det kom ifrån. Och till deras stora förvåning hittade dem en liten kattunge, bara sju veckor gammal.Trots att kattungen Kendall var extremt hungrig och uttorkad hade hon stor tur.– Snacka om nio liv, det är rätt coolt, säger Jairo Batres till Komonews.com.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro