ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mischa Barton tvingad till psykiatrisk vård

Emma Petersson · 17 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Under torsdagskvällen skulle Mischa Barton ha gått på världspremiären av sin nya film "Homecoming" men istället tvingades skådespelerskan in på sjukhus för psykiatrisk vård.En källa uppger för Access Hollywood att Mischa Barton har placerats under psykiatrisk tvångsvård. Enligt lagen i delstaten kan myndigheterna tvinga en person till vård om personen är en fara för sig själv eller andra. Skådespelerskan togs till kända sjukhuset Cedars-Sinai i Los Angeles där hon kan hållas kvar i upp till 72 timmar.Skådespelerskan talesperson vill inte kommentera uppgifterna om att stjärnan vårdas på en psykiatrisk avdelning men säger till tidningen People att "Mischa vårdas på sjukhus på inrådan av sin läkare."

Mischa Barton är främst känd för sin roll som Marissa Cooper i tv-serien "The O.C." Skådespelerskan har tidigare hamnat i blåsväder. Förra året dömdes hon till ett villkorligt straff efter att ha kört rattfull utan körkort och ha haft innehav av marijuana.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Petersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro