ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Miss Texas sågade Trump under skönhetstävling

Simon Krona · 11 Sep 2017
Uppdaterad 11 Sep 2017

Deltagaren i skönhetstävlingen Miss America fick frågan om Donald Trumps uttalande efter de våldsamma oroligheterna i Charlottesville. Då tog 22-årige Margana Wood tillfället i akt att såga presidentens agerande.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu får han även kritik av 22-årige Margana Wood som representerade Texas i skönhetstävlingen Miss America. Under intervjudelen av tävlingen fick hon frågan om presidentens uttalande om att ”det fanns väldigt fina människor på båda sidor”.

Hon hade 20 sekunder på sig att svara, men använde bara 15:

quotation startNär det gäller den här vit makt-frågan så tycker jag att det var väldigt tydligt att det handlade om en terrorattack. Och jag tycker att president Donald Trump borde ha kommit med ett uttalande tidigare där han tar upp det här faktumet för att se till att alla amerikaner kan känna sig trygga. Det är den viktigaste frågan just nu.quotation end

I klippet hörs hur publiken jublar åt svaret. På sociala medier har klippet genererat flera tiotusentals reaktioner.

En person dog i Charlottesville efter att en bil kört rakt in i en antirasistisk motdemonstration. En 20-årig man är gripen och misstänkt för mord.

Dådet inträffade efter att högerextrema grupper med sydstatsflaggor, hakkors och sköldar drabbat samman med motdemonstranterna. Över 30 personer skadades i bråken.

klar

Artikellänk är kopierad

Simon Krona
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro