ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Miss World-vinnaren är redo att ta över popvärlden

Carolina Skoglund · 5 Feb 2013
Uppdaterad 6 Feb 2013
Miss World-vinnaren är redo att ta över popvärlden

Miss World-vinnaren är redo att ta över popvärlden


Ny stjärna. Priyanka Chopra är före detta Miss World och super-stjärna i Indien. Med den svenska stjärn-producenten RedOne vid sin sida ska hon nu ta över popvärlden. – Allt han rör vid blir en hit, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

I Indien är Priyanka Chopra en av de allra hetaste skådespelerskorna just nu. Det ville skivbolaget Universal ta vara på i sin strävan att göra musik från Indien mer global och erbjöd henne ett skivkontrakt. 

– Jag har alltid älskat musik. Så när den här möjligheten kom till mig tyckte att det var en spännande idé. Sedan bara hände det, säger hon.  

Och med ”hände” menar hon att hon blev introducerad för den svenska stjärnproducenten Nadir ”RedOne” Khayat. 

– Jag träffade honom på Grammy Award förra året och vi klickade direkt. Han är både en rolig och intressant person. Dessutom har han en bra känsla för musik. Allt han rör vid blir en hit. 

Men att placeras i ett fack för framtida popstjärnor utan att egentligen ha någon erfarenhet av musikbranschen är tufft, menar hon. 

– Industrierna är helt olika. Skådespeleriet är något jag känner till väl efter att ha gjort det i åtta år. Musikindustrin var något helt nytt för mig. Och så trodde aldrig att jag skulle kunna leva upp till alla artister som RedOne jobbar med. Men han har hållit min hand under hela projektet. 

Den kommande skivan beskriver hon som ett riktigt popalbum med influenser från hela världen.

– Jag har en miljard människor som stödjer mig här i Indien så jag hoppas att västvärlden också kommer att gilla mig. 

klar

Artikellänk är kopierad

Carolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro