ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Missa aldrig en rabatt med Studentkortets smarta knapp!

Metro · 2 Maj 2017
Uppdaterad 16 Maj 2017
Nu är det lättare än någonsin att spara pengar för dig som är student!

Nu är det lättare än någonsin att spara pengar för dig som är student! Foto: Istock


Nu är det enklare än någonsin för dig som student att ta del av Studentkortets rabatter och spara pengar! Studentkortets nya rabattknapp håller koll på erbjudanden åt dig och flaggar när det finns en rabatt att använda.

klar

Artikellänk är kopierad

En av fördelarna med att vara student är alla hundratals förmåner. Du kan få rabatter och erbjudanden på kläder, datorer, hörlurar, kurslitteratur,skönhetsprodukter, resor, mat och till och med medlemskap i en golfklubb! Men visst finns det tillfällen där du faktiskt missat en studentrabatt? Eller inte ens visste att det fanns en rabattkod att hämta? Tänk om du kunde se rabatter och utnyttja alla erbjudanden automatiskt när du shoppar på nätet, utan att behöva göra någonting alls.

Rabattknappen plingar i din dator

Studentkortet har tagit fram en smart rabattknapp som uppmärksammar dig på att du har en rabatt att använda på den sidan du surfar på. Det enda du behöver göra är att installera Rabattknappen på din dator och sedan låta den göra sitt jobb. Knappen är ett tillägg, även kallat plugin, till Google Chrome som känner av när du surfar på hemsidor med studentrabatt och dyker upp som en påminnelse i ditt fönster. Omöjligt att missa!

Finns mycket pengar att spara

Enligt Sveriges Förenade Studentkårers siffror är alla sparade kronor välkomna i studentplånboken. SFS studentbudget 2017 visar att svenska studenter går back 326 kronor – varje månad.

Enligt SFS studentbudget spenderar en svensk student i genomsnitt 2 240 kronor på mat varje månad. Men du som köper all mat hos Mat.se med fem procent studentrabatt sparar 112 kronor i månaden – det blir 1 344 kronor på ett år. När det kommer till kläder och skor spenderar du som student i snitt 700 kr i månaden. Även här finns pengar att spara. Genom Studentkortet får du tio procent rabatt hos bland annat Nelly,Ellos, Boozt och Zalando – och sparar då 70 kronor i månaden. Det blir 840 kronor på ett år.

Glöm inte att Studentkortet har rabatter på det mesta. Enligt SFS studentbudget spenderar du 500 kronor på hemutrustning varje månad. Du som har Rabattknappen aktiverad hade sett att du får 35 procent rabatt när du handlar hos Philips – något som gör att du sparar 175 kronor varje månad och 2 100 kronor på ett år. Pengar du kan använda till annat. Slår du ihop summorna som du sparat in på mat, kläder, skor och hemutrustning blir det 4 284 kronor på ett år.

För pengarna du sparar kan du i stället:

• Köpa 428 koppar kaffe i skolans cafeteria (kaffe varje dag i två hela läsår!)• Skaffa gymkort för ett helt år• Åka på en sista minuten-resa• Köpa 195 påsar ostbågar• Prenumerera på både Netflix och Spotify premium i två år

Ladda ner rabattknappen HÄR!

Är du inte medlem i Studentkortet än?Ansök här! 

Tumme upp till smarta lösningar och mer cash på kontot!
Tumme upp till smarta lösningar och mer cash på kontot!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro