ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Missen berättar om den okända sexvideon

metro.se · 10 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Fox News


klar

Artikellänk är kopierad

Förra veckan chockades skönhetsmissen Carrie Prejean när en sexvideo med henne visades i rätten. Carrie Prejean, 22, blev av med sin Miss Kalifornien-titel efter att hon uttryckt motstånd mot samkönade äktenskap och efter att avklädda bilder av henne kommit fram.Hon svarade med att stämma arrangörerna – som kontrade med att visa en okänd sexvideo med henne i rättssalen.

Nu berättar hon om hur videon kom till och varför hon inte hade räknat med att försvaret skulle visa den i rätten.– Jag skickade videon till min dåvarande pojkvän, som jag älskade. Jag trodde aldrig att den skulle komma ut, säger hon till Fox News.Prejean var 17 år vid tillfället och det var ingen annan i rummet när den spelades in, berättar hon.Pojkvännen tros sen ha sålt videon vidare, flera år efter att den spelats in, även om han själv förnekar detta.– Jag har lärt mig mycket om människor och vad de gör för att tjäna lite extra pengar, säger skönhetsmissen.Kändissajten TMZ säger sig ha fått videon för flera månader sedan, men valt att inte visa den.

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro