ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misshandlade baby till döds på öde landsväg

Tomas Lundin · 16 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Här på en öde landsväg i Kalifornien misshandlades den lille pojken till döds. Något motiv till dödsmisshandeln finns inte ännu.

Här på en öde landsväg i Kalifornien misshandlades den lille pojken till döds. Något motiv till dödsmisshandeln finns inte ännu. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Ingen lyckades stoppa den 27-årige mannen, som fortsatte sin dödsmisshandel av spädbarnet. Efter flera misslyckade ingripanden av vittnen sköts han till döds av polisen. Barnets liv gick inte att rädda."Varför" är frågan hela Stanislaus County i Kalifornien frågasr sig i dag.Det var i lördags som det tragiska dödsdramat utspelade sig på en avskild landsväg.Ett äldre par som passerade på vägen såg hur mannen sparkade, slog och stampade på pojken, som enligt polisen är mellan ett och två år gammal.– De försökte ingripa, men deras försöka hade ingen effekt, säger polismannen Royjindar Singh enligt AP.Ett par andra bilar stannade och flera människor försökte ingripa, men förgöves.En polishelikopter kom till platsen och landade i en kohage. När mannen vägrade sluta slå barnet sköts han till döds av polisen, enligt AP.

Ambulanspersonal försökte förgäves rädda den lille pojkens liv. Han dödförklarades senare på sjukhus .

Inga barn i samma ålder som pojken är anmälda försvunna i Stanislaus County och mannen hade en bilbarnsstol i baksätet, men polisen har inte fastställt ett eventuellt släktskap med barnet ännu.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro