ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misshandlade frun i 20 år – vanställde hennes ansikte

§ · 24 Maj 2012
Uppdaterad 24 Maj 2012

I 20 års tid ska mannen ha misshandlat sin hustru med bland annat knytnävslag i ansiktet och strypgrep så att hon svimmade. – Jag har blivit slagen så många gånger i ansiktet att min ansiktsform förändrats, berättar kvinnan i förhör.

klar

Artikellänk är kopierad

Beslagtaget föremål.
Beslagtaget föremål.Foto: Polisen

Historien uppdagades i mars i år efter att oroliga grannar hört bråk från lägenheten i Malmö och larmat polis. Vid samtal med kvinnan och hennes barn kom det fram att hon ska ha misshandlats så gott som dagligen av maken. Hon ska tidigare inte velat anmäla honom av rädsla för att splittra familjen. I förundersökningen framkommer det att mannen misshandlat kvinnan så svårt att han orsakat frakturer. Vid ett tillfälle ska barnen hittat sin avsvimmade mamma under köksbordet efter att mannen tagit strypgrep på henne så att hon tappat medvetandet. Vid flera fall ska mannen ha misshandlat kvinnan med tillhyggen, bland annat en askkopp i glas, och kränkt henne genom att spotta henne i ansiktet. 52-åringen åtalas nu för grov kvinnofridskränkning, grov misshandel och försök till dråp. Han åtalas även för grov fridskränkning av de tre gemensamma barnen.

Mannen nekar till brott.  

klar

Artikellänk är kopierad

§
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro