ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misshandlade tre på gata – filmade attacken

TT · 17 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Fem män gick strax efter midnatt på fredagsnatten till synes oprovocerat till attack och misshandlade tre personer i Limhamn i Malmö. Samtidigt turades männen om att filma attacken.- Det kan tänkas att de skulle lägga ut filmen på Youtube, säger Mats Attin, inre befäl vid polisen i Malmö, till Sydsvenskan på nätet.I filmen syns tre personer komma gående på Linnégatan i Limhamn. Plötsligt kommer fem män fram och attackerar trion.- Det syns tydligt att de tre personerna är spiknyktra. Sedan kommer gärningsmännen och ger sig på dem hårt. De hade nog inte räknat med att de skulle försvara sig. Det bryter ut ett vilt slagsmål, säger Mats Attin.Polisen var snabbt på plats och grep de fem männen, som alla är i 20-årsåldern. Man beslagtog också en videokamera som visade sig innehålla filmen som visar hela misshandeln. En person fördes med ambulans till sjukhus med avslaget käkben. De andra två skall ha klarat sig undan med mindre skador. Polisen utreder nu både grov misshandel och misshandel av normalgraden.

Samtliga fem personer har släppts på fri fot. Men de är fortfarande misstänkta för brott, uppger polisinformatör Lars-Håkan Lindholm vid Malmöpolisen för TT

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro